Картопля зі спеціями в рукаві

Картопля зі спеціями в рукаві

Пропонуємо до наступного застілля подати запечена картопля в рукаві. Цілісні шматочки довше залишаються гарячими, а завдяки прянощів такий гарнір пробудить апетит у гостей і швидко розподілиться по тарілках.
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour

Ingredients

  • 1 кг Картопля
  • 3 зубчика Часний
  • 3 ст.л. Оливкова олія
  • 0,5 пуч. Зелень
  • Чорний перець, сіль за смаком

Instructions

  • Картопля очистіть і зробіть в бульбах кілька проколів зубочисткою.
  • В мисці змішайте оливкова олія, дрібно нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль і перець, за бажанням додайте спеції для картоплі.
  • Надішліть картопля в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин
  • Дістаньте картоплю і акуратно розірвіть рукав зверху. Будьте обережні: всередині гаряча пара! Поверніть картопля в духовку і підрум’яньте в режимі конвекції протягом 10 хвилин.

Залишити відповідь