Картопля зі спеціями в рукаві
Картопля зі спеціями в рукаві
Пропонуємо до наступного застілля подати запечена картопля в рукаві. Цілісні шматочки довше залишаються гарячими, а завдяки прянощів такий гарнір пробудить апетит у гостей і швидко розподілиться по тарілках.
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Ingredients
- 1 кг Картопля
- 3 зубчика Часний
- 3 ст.л. Оливкова олія
- 0,5 пуч. Зелень
- Чорний перець, сіль за смаком
Instructions
- Картопля очистіть і зробіть в бульбах кілька проколів зубочисткою.
- В мисці змішайте оливкова олія, дрібно нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль і перець, за бажанням додайте спеції для картоплі.
- Надішліть картопля в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин
- Дістаньте картоплю і акуратно розірвіть рукав зверху. Будьте обережні: всередині гаряча пара! Поверніть картопля в духовку і підрум’яньте в режимі конвекції протягом 10 хвилин.