Кориця палички (Касіа)
500 ₴
Кориця палички (Касіа) — це щільно згорнуті трубочки кори з вираженим пряно-солодким ароматом і насиченим, трохи пекучим смаком.
Опис
Касіа має грубішу текстуру та темніший колір, ніж цейлонська кориця, і часто використовується для ароматизації напоїв, консервації, варення й м’ясних страв.
Підходить до:
-
глінтвейну
-
компотів
-
маринадів
-
варення
-
плову
-
тушкованого м’яса
-
випічки
-
ароматизації напоїв
Переваги:
-
має протизапальні властивості
-
покращує роботу шлунково-кишкового тракту
-
стимулює кровообіг
-
допомагає регулювати рівень цукру
-
зміцнює імунну систему