Розмарин
450 ₴
Розмарин – це ароматна пряна трава з голчастими листочками, що має яскравий, смолисто-сосновий аромат з легкими нотами камфори та лимону.
Опис
Його використовують як у свіжому, так і в сушеному вигляді для додання стравам середземноморського характеру. Розмарин чудово поєднується з м’ясом, овочами й випічкою.
Підходить до:
– м’ясних страв (особливо баранини, свинини, курки)
– картоплі, томатів, запечених овочів
– соусів, супів, маринадів
– хлібобулочних виробів (фокачча, хліб)
Переваги:
– має антибактеріальні та протизапальні властивості
– покращує травлення
– знижує рівень стресу
– надає стравам вишуканий аромат
Порада у використанні:
– сушений розмарин додавайте на початку приготування для повного розкриття аромату; у свіжому вигляді – ближче до кінця або для прикраси.