Кмин чорний (калінджі)
300 ₴
Кмин чорний (калінджі) — це дрібне чорне насіння з гіркуватим, злегка пряним смаком і вираженим ароматом, що нагадує суміш орегано, цибулі та чорного перцю.
Опис
Калінджі додає стравам пікантності та глибини смаку, часто використовується в індійській, близькосхідній та кавказькій кухні. Його насіння не тільки смачні, а й мають оздоровчі властивості.
Підходить до:
– карі, плову
– хліба
– сирів
– солінь
– овочевих страв
– страв з бобових
Переваги:
– зміцнює імунітет
– має протизапальні та антибактеріальні властивості
– покращує травлення
– допомагає при алергіях та застудах
– сприяє зниженню рівня цукру та холестерину в крові